Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej nej nej


samklang mellan monotona fingertoppar

du säger
I will shoot your head off
och jag kontrar med ett överlägset leende för
jag vet
att jag kommer göra det först
jag vet
att jag är starkare än du

det är
samklang mellan monotona fingertoppar
mellan tummetott, slickepott, långeman,
gullebrand och
lilla vicke vire

krutet är i
jag håller fingrarna på avtryckaren och säger
I will shoot your head off
´cause you messed up my life





(dra åt helvete)




Fri vers av fija
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-05-28 07:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ord & inga visor...

Och det är just där man hamnar om man blir skjuten och inte har sin sak klar med Gud.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

fija
fija