Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej nej nej


du vägrar spotta ut lögnerna ur din mun

du
vägrar ta in sanningen och
spotta ut lögnerna
fast du vet att du borde

du vet
vad som är sant och vad
som bara är rykten runtomkring
och vad som är tankar inuti ditt brända huvud

du försöker bränna bort livet
du försöker bränna bort andragradsekvationerna
för att lära in dem på nytt
på rätt sätt och
du försöker bränna bort dig själv

du vill vara en illusionist
men egentligen
är du bara en självdestruktiv tonåring med
självförtroendet nere vid knäna och du vägrar
ta in sanningen och spotta ut lögnerna
fast du vet att du borde







Fri vers av fija
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-05-28 07:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verklighetsflykt kan vara självbevarelsedrift men den är ju ohållbar i längden.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

fija
fija