Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej. ordspya och dåligt.


vänta på signalen; strypsnaran

vad
har jag kommit att bli, gott folk
är jag en bortsprungen tonårsflicka med
socker på läpparna eller
är jag kanske bara en sådan där som
gömmer sig för världen?

(host host host och du får
sticka kniven i mig om du vill men
försiktigt
i sådana fall)

och du undrar kanske hur man kan sticka
kniven
i någon försiktigt men jo ser du
det ska jag tala om för dig

nej!
stopp!
vänta!

du måste vänta på signalen
signalen som säger klara färdiga gå!
innan du ens hunnit blinka och du
hallå?

skit i mig då
gör det
låt mig fastna i strypsnaran
med koagulerat blod om fem timmar

du ser en bortsprungen flicka, tänker;
det gör väl inget om hon springer bort lite till?




Fri vers av fija
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-06-17 23:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Socker på läpparna...
Snyggt!

Får jag bli din ciceron...?
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

fija
fija