Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad om en man

Jag bad mina änglar
om hjälpen att finna
en man som kunde
passa denna kvinna

Jag räknade upp allt
jag ville han skulle ha
egenskaper som kunde
matcha mig så bra

Plötsligt en dag
stod han rakt i mitt blickfång
vacker och manlig
och precis lagom lång

Jag lärt honom känna
det är ännu mer
som passar mitt vara
nu sitter jag här och ler




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-28 18:20



Bookmark and Share


  aol
härligt bravo
2008-05-28

    eva m h
Lycka till!!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt