Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundas de som...

Avundas de som säger att de är fria...

Själv är jag

fjättrad vid livets evighet...




Fri vers av Spir@
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-28 23:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt, vältänkt och kortordat...ja...
2008-06-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Och där sitter vi i samma båt. Att vara fri. Vad är det tro?
2008-06-02

  Viktoria Olausson
önt att läsa men känns ibland igen tyvärr.....gilllar den applåd!
kraaaaaaam
2008-06-01

  Sladjana Zubcevic
B R A
2008-05-29

  bo.rackson
Jag tror inte någon egentligen är fri - så avundas dem inte...
M.
2008-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Evighetsvarelser är vi alla.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@