Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

En tro att allt ska bli bra
leder ofta till att allt löser sig

En tro att allt ska gå åt skogen
leder ofta till att det gör det

En tro att man alltid måste kämpa
för att få något i livet
leder ofta till att kampen är evig

En tro att jag är värd att få saker
tillbaka för att jag gjort något bra
leder ofta till trevliga överaskningar

Oavsett tro, religion, gudar, eller änglar
så styr vi våra egna steg,
tänker våra egna tankar
Och ser till att det blir som vi tror

Sen kan vi kalla den vad vi vill




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 08:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vet inte om jag håller med dig i detta,
då jag är övertygad om att vi är mer \"styrda\" än vad vi själva tror, det finns en mening med allt.
Men din text väcker tankar och funderingar.
Bra!
2008-06-02

  Erik L
Tankvärd text. Jag tycker du har summerat ihop det hela bra. Tack för den!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt