Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor som ger glädje känslor att ta vara på


NÄR JAG TÄNKER EFTER

När jag tänker efter
så är det ingen ide, att gå här och vänta

När jag tänker efter
så finns det ingen anledning till gråt

När jag tänker efter
så har min längtan till dig, minskat dag för dag

När jag tänker efter
så finner jag känslan inom mig, glädjen till naturen

När jag tänker efter
så är känslan så stor så enorm, nu när allt exploderar

När jag tänker efter
så är det alldeles underbart, att få se ut på balkongen
en tidig morgon som denna

När jag tänker efter
så spirar det inom mig,när jag ser hur det nu i sommar
kommer att blomma ge mig glädje

När jag tänker efter
så hoppas jag att dagarna blir många,som jag får sitta
på min balkong med mitt kaffe och bara vara

När jag tänker efter
så är de med tacksamhet jag nu möter den nya dagen
och vad den kommer att ge mig

När jag tänker efter
så vill jag inte byta,byta mitt liv som det varit,allt har
gett mig erfarenheter

När jag tänker efter
så uppskattar jag livet som det nu är,få känna lugn
få känna stillhet

När jag tänker efter
så är det med glädje,jag tänker på Honom som följt
mig genom livet alltid funnits vid min sida,fast jag
många gånger inte förstått

När jag tänker efter
så är det Han som ger mig livet,och allt det vackra
som nu finns i Hans skapelse

anits 29 maj 2008







Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-29 08:57



Bookmark and Share


  Maria T
Jag ser dig sitta på din underbara balkong
bland alla blomster och njuta av en kopp kaffe
Jag förstår din tacksamhet och glädje
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
\"Men då ska man tänka efter\", som Martin Ljung sade.

Det finns en underbar frihet i ensamheten.
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP