Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett livsuppehälle värt att leva för

Jag ska gå min egen väg
I min egen tid
I min egen ticketitakt

Jag ska inte lyssna på deras order

Jag ska älska att jag är jag!

Allt liv jag ska vara med om
Som allt jag kan ge er
Jag ska välja påriktighet
Så att jag kan vara i verklighet med er

Så jag ska vandra där jag aldrig gått
Upptäcka mina vackra sidor
Våga vara
Vara en av er och en som faktiskt äntligen lever!




Fri vers av taowaki
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-05-29 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki