Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till J.


Under ekarna

Nyduschad, ligger naken i sängen
rena lakan
önskar dig
vill kyssa dig
älska dig
under ekarna
under blå himmel




Fri vers av Alvar E. Andersson
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-29 16:00



Bookmark and Share


    Aliah
Bäste Alvar!

Jag är mycket förtjust i denna din dikt. Med endast ett fåtal ord skapar du så mycket stämning och känsla. Snyggt skrivet! Jag ser fram emot att få läsa fler av dina dikter.

Kram, Aliah
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Alvar E. Andersson