Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna

Bilderna
Jag ser dem överallt
på tåget
vid bordet
ute
på stan, inom mig

När jag är hemma,
finns de på datorn,
att beundra
att smeka med ögonen.

Mina händer vill ta i henne
Mina länder vill ha henne
Min längtan saknar henne.
Bilderna är med mig
Annars är jag ensam.




Fri vers av Alvar E. Andersson
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-06 06:35



Bookmark and Share


    Aliah
Jag gillar den här dikten! Den är vacker, fylld av längtan och ett slags vemod, som främst kommer fram på slutet i de sista orden. Men bilderna kanske ändå får dig att känna dig mindre ensam, liksom vetskapen om att hon säkert tänker lika mycket på dig som du på henne?!
2008-06-06

    Tea Alex
Åh kärlek! Man kan känna förälskelsen!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Alvar E. Andersson