Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviiisch! Barnsommar!


Hoppsastegen
efter utförd syssla

Sitta ner och få glass

Efter första slicket
börjar benen sparka

Glassmustaschen
räddar redan framför målet!




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-29 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP