Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att lära sig något nytt i livet så underbart och härligt


UNDERBART OCH HÄRLIGT

Det är så underbart och härligt,
att kunna få och ta emot,något
nytt i livet

Att ha förmågan att lära sig nya
ting,självförtroendet växer och
själen finner ro

Så mycket jag fått lära,så mycket
att ta in,så när en vän kommer visar
talar om,allt så bra då går när man
gemensamt kan hjälpas åt

Många skulle bara veta,dom som
aldrig trott på mig,hur jag hela
tiden lär mig något

Tänk att kunna få byta plats, med
någon som alltid hånat mig,fått mig
känna olust och nästan alltid vara
rädd

Rädd att säga fel göra fel,så mina
plågoandar hade fått något att haka
upp sig på,något nytt att reta sig på

Jag vet att jag kan,viljan att lära den
är så stor så stor hos mig

Glädjen den kan ingen ta ifrån mig,
den är min och delar gärna med mig
till den som vill

Glädje så skönt att den få dela, med
andra delad glädje dubbel glädje,står
det visst någon stans

I morgon blir en glädjens dag för mig
då jag tidigt i morgon,åker till mina små
solstrålar och glädjespridare,hos dom
får jag vara,hela långa dagen

Mycket roligt blir det säkert,men bara
att få vara nära dessa två härliga tjejer
betyder så mycket för mig,mycket mer
än någon kan ana

anits 29 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-29 23:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl förmedlas känslan av osäkerhets vägs vandring till förtroendefull säkerhet...lika så glädjens och tillhörighetens...
2008-05-30

  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-05-30

    sunnanvind
Ha en underbar dag!:))
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Härligt, min vän!
Gläds med dig.
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP