Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa gör mig glad

Kvällens dans
har fått min chans
att få motion
och att känna den ton
som glädjen ger
jag vill dansa mer




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-30 00:11



Bookmark and Share


  Erik L
Trevlig positiv liten dikt.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt