Bilden är ett uttryck av mig (akrylfärg)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är ett uttryck av mig (akrylfärg)



Din egen skatt

 

 

Man ska inte tro att man är någonting att ha
för att man gjort något som var riktigt bra

Jantelagen kallas detta fenomen
undrar om den lagen har fått ben

Att inte bry sig om de avundsjuka alls
får bli en modernare vals

För allting går nog igen det tror jag
och det man gjort kommer tillbaks en dag

Så den som gjort det som är gott
får till sist det goda på sin lott

Konsten är att inte alls se på
att inte själv beröras då

Låt missunnsamhetens fula tryne
tro att du står och ser i syne

Rädda dig själv och tänk på att
det som är ditt är din egen skatt

 


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 09:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det var en riktigt underbar text med en uppmaning som andas vishet
2008-05-30

  Ilona _L
Så sant \"what goes around comes around\"!
Känns trösterikt!
2008-05-30

  Bibbi VIP
Detta ger en riktig \"aha-upplevelse\"
Så här är det bara.
Applåd och bokmärke.
2008-05-30

    Melona
härlig och fin bild!
2008-05-30

  LassO
Love it... verkligen... så är det bara.. \"stick inte ut\" säg inte att du själv gjort nåt bra
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP