Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillsammans med två underbara tjejer underbart ord är överflödiga


TVÅ SOLSTRÅLAR

En liten stund

Med två små solstrålar

Mina underbara glädjespridare

För mig en evighet av lycka

anits 30 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-30 20:50



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Gläds med dig.
Väl unt.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP