Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
likt älvor som dansar


SAKTA

långsamt, långsamt

vänder jag blicken upp mot taket

ser på takfläken som snurrar

vänder blicken ner mot golvet

där dammråttorna likt älvorna dansar

anits 30 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-30 23:55



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Har du också övergått till Thorén-principen...? Hvar 14:e dag...
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP