Korpen med Freddie Wadling
var en fantastisk upplevelse och jag
fick äntligen tillfälle att busvissla

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpen med Freddie Wadling
var en fantastisk upplevelse och jag
fick äntligen tillfälle att busvissla




Teaterbesöket

 

Hela
föreställningen
satt
han
vid
min
sida

och det var nära att
jag tog hans hand
som jag brukade

för så påtagligt
kände jag min
älskades närvaro

och hans
tårar hade
också trillat

av

Freddies raspsköna sånger

och
nu förstod
jag på riktigt
att jag aldrig mer
behöver känna ensamhet

för

precis
som på
tiljorna
kan jag

iscensätta

min

älskades

närvaro

igen
          igen
                  igen
                            igen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-31 11:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, \"igen igen igen igen\"
Där går vägen.
Applåd!
2008-05-31

  katt.inc
En fin dikt, hoppfull och trösterik.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP