Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag i huset när allt andas lugn en tid att njuta och bara vara


JAG NJUTER

Njuter i fulla drag
sittande i min oas
mitt tredje rum
min balkong

En kopp kaffe på bordet
en glass i min hand
alla blommor runt mig

Just nu lever jag,
ingen oro ingen ångest
sitter här i lugn och och ro
utan störande moment

Balkongen är nu fylld av
växter,nu finns inte plats
för mer, men lite frön kan
jag nog få ner,mellan mina
blommor

Fåglarnas alla läten,svalorna
hörs susa genom luften,med
sitt eget läte

Trädens alla grenar rör sig lite,
det är nästan vindstilla
tuppen gal för full hals

Underbart att lyssna till naturens
alla egna ljud

Jag njuter mår så gott just nu
av stillheten och lugnet,som just
nu råder runt omkring

Ett bra sätt att ta vara på den
här tiden,är att bara sitta här
och vara

Känna stillheten ,känna lugnet
och bara njuta

anits 31 maj 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-31 15:20



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-05-31

  Ann-christin
Det gör du rätt i njut av livet :-) Fint skrivet
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Då helas man.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP