Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni var så många som idag visade mig vänskap


ÄRLIGHET

I hjärtat jag känner glädje
ja rent av lycka

Ett ljus tändes inom mig
ett glädjens ljus

Det värmer mitt hjärta så
att bryr dig om mig

Så skönt att känna någon,
som är att lita på

Det ger så mycket glädje
att ha en vän som du

För inom känner jag,din
vänskap den ärlig den är
sann

Det är inte bara till dig som
mina tankar går,ni var så
många som visade mig er
vänskap

Många, många gånger när
dagarna känts mörka,allt
varit tungt och svårt,tänk
om jag då vetat,att så
många finns som stöttar
och som hjälper

Alla kramar som i dag jag
fått,så många vänliga ord
som det blev sagt,det är
så länge sedan,jag tror
jag glömt

Nu jag vet att mitt arbete,
kommer att gå lätt,ni är så
många som på mig tror och
litar

Men mina tankar går till dig,
som fått mig att förstå,jag
duger som jag är

Så många ord jag sagt i dag,
jag som alltid varit tyst och rädd,
så skönt det är att veta,ni lyssnar
när jag något har att säga

Men det som värmer mitt hjärta
allra mest,det är de ord sa,innan
vi skildes åt

Tack för att du är du

De orden tar jag nu med mig
in i natten,när mina tankar till
dig går

anits 31 maj 2008











Fri vers av anits VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-31 22:23



Bookmark and Share


  Maria T
Anits.
En dikt fylld av värme, vänskap,
glädje.
2008-06-01

  friheten
En text man bli glad av, en text om tacksamhet och vänskap till dem som finns där
2008-05-31

  devilsangel
vackra rader av stor tacksamhet...
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Heja!
We\'re right behind you!
2008-05-31

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP