Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderbitna naglar

ditt skal börjar sakta men säkert rämna,
muren, skyddet du byggde upp
Rätt smink, rätt kläder, rätt hår
Sönderfärgade hår och svarta naglar
Passa in, vara som dom andra
Men ditt skal håler på att försvinna
nej, inget nerkladdat smink,
inga sönderbitna naglar
Du är så rädd, livrädd för att falla,
tappa grepet om tid och rum
Men smiket rinner nu, de som aldrig fick hända
Naglarna sönderbitna
Du har redan tappat greppet vännen

Du ville ju bara vara perfekt




Fri vers av jahpop
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-01 19:12



Bookmark and Share


  Louise. J
Wow.
Du har en sorts talang över det du skriver. Du är verkligen unik i dina texter. Dom blir jätte bra säger jag bara!
2008-06-01

    ActionAction
ÅÅh va fin! =D
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

jahpop