Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggvåta ängar

När mörkret försvinner
och vi pratar lycka igen
Fåglarnas kvitter
och era brutna löften
Himmlen är midnattsblå
och snart tar luften slut
Ner, ner, ner i det svarta,

Symfonyer av lycka
och oksrivna noter
om sorg och om kärlek
Svek och om hat

Men kom så springer vi ,
över daggvåta ängar
Utan skor och strumpor och hå




Fri vers av jahpop
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahpop