Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turqoise





själ

turkosgrön
som
havet

en
vacker människa

har
tagit sin
boning
bakom mina
ögonlock

havets
bränningar
i mina fransar

turkosgrönt

vitt skum
maneter
genomskinliga som
isskulpturer
som
ögat
som
glas

glaskroppar

havsanemoner
sjögräs
slickar
mina ben
snärjer
smeker
svalt

plötsligt
bakom sänkta
fransar

brinner
alla
ljusen


heta
turkosa
flämtande lågor

brinner

hetta
driver svett
fuktig ånga

turkos dimma


turkosgrön
själ









Fri vers av Aisha VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-01 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tjusigt!
Ett mycket vackert bildspråk.
2008-06-01

  Sladjana Zubcevic
Turkosgrön är min favorit färg.

V A C K E R T !
2008-06-01

  devilsangel
Härligt...turkosgrön själ, som havet...vackert!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP