Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man säga? O__O


En klockas envisa tick-tackande och väntan.

Ett pling från msn visar att du är online

Men jag vågar inte skriva

Väntar istället in dig

Tick

Paniken den skriker i bröstet

Och ensamheten tränger sig på

Tack

Känslan av att vara övergiven

Det kvävande svarta

Tick

Tiden går

En minut nu

Tack

Väntar otåligt

Kollar runt lite på poeter under tiden

Tick

Fan!

Du är offline

JÄVLA ÅNGESTFRAMKALLANDE MSN




Fri vers av xEvviie
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 22:02



Bookmark and Share


  Julia Franck
Hatar msn
fett bra text
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie