Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan igen

Vad händer
när man längtar

Vad händer
inuti

Vad händer
med kroppen

Som det
sliter i

Vad händer
med de tårar

Som rinner
utför min kind

Var tar
dom vägen

Vem fångar dom
kanske en vind

Mitt bröst
är helt öppet

Jag har öppnat det
för dig

Det är inte
alltid lätt

Att älska
eller är det......säg





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-02 07:36



Bookmark and Share


  friheten
Den fantastiska dikten berör mig stark
2008-06-11

    ej medlem längre
Dina känslor känns igen...
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt