Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpbubbla, så skör, så tunn, så vacler

En såpbubbla som flyger så lätt,
så skör, så tunn så vacker
Lycka inkapslad i ett ömtåligt hölje av tvivel
Oönskad sorg som envist håller sig fast vid själen,
tron, hoppet och meningsfullheten

En såpbubbla som flyger så lätt,
krossas med ettt kras mot asfalten
River upp knän och armbågar på skärvorna,
det sköra, så tunna, så vackra
Ett hopp tänds så lätt,
men trassas sönder på nolltid av självföraktet

En såpbubbla flyger,
så skör, så tunn, så vacker
En flisa av liv i ditt finger,
de vackra orden av lycka skrivna i dina ögon
i tankarna som vägrar flyga iväg och lämna mig ifred
När livet blir till en livslång fantasi
och lycka inte ens går att andas fram


En såpbubbla som flyger så lätt,
så skör, så tunn så vacker
krossas med tyngdkraftens lagar till splitter på asfalten




Fri vers av jahpop
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahpop