Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor med lyckliga slut

Ska vi berätta om hjältar och prinsessor,
sagorna med lyckliga slut
Det svarta som inte längre finns
förgörs i slutet, av varje lycklig saga
Älvor och troll,
glittrande sjöar och dmmiga heder
med blommor av alla de slag
Kom ska vi berätta sagor och trollkarlar och häxor
om ställen där djuren pratar med människor
där lycka är ett land med kung och drottning
Precis som i sagorn från förr
fantasin som bygger upp världar som ingen kan komma åt




Fri vers av jahpop
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-06-02 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahpop