Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla älva

Ta min hand
Lilla älva
Så flyr vi bort till främmande land
Lilla älva
Dansa över daggvåta ängar
Lilla älva
Så kanske du hittar ditt hem
Lilla älva
Andas
Lilla älva
Andas in den kalla luften
Lilla älva
Dansa din dans
Lilla älva
Ty sagor hade lyckliga slut
Lilla älva




Fri vers av jahpop
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahpop