Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en skål med flingor!

Livet är som en skål med flingor...

Väntar du för länge så blir flingorna mjuka och börjar lösas upp.

Är du för snabbt framme så är dom hårda och svårsmälta.

Men agerar du i precis rätt tillfälle så får du en upplevelse som lever kvar...

I alla fall till lunch!




Fri vers av Sergej
Läst 515 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 19:34



Bookmark and Share


  Troll ॐ
hehe precis vad jag behövde läsa såhär på morgon kvisten, vad underbart påhittigt!

* flyterförbi med ett brett leende * tack tack!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej