Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är så in i helsike trött på alla offer! oåh hör sen!


Trött, tröttare död!

Jag stavar så illa magistern
Vem fan bryr sig
Jag får fram mitt budskap
Och endast
MED VERSALER

Det skaver så illa doktorn
Vem fan bryr sig
Det blöder tills det läker
Och då
Kliar det


Hoppas du log!




Fri vers av lilla t
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 21:09



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Kufisk den, har något, men svårt att definiera........
2008-06-10

  Leif Furstedt
Kul du... :)
2008-06-04

    Mossa
Ja, det gjorde jag..:)
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t