Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en massa rammel eller?


Hon

Där stod hon
Med gråten fastnaglad i halsen
Lemlästad och klen
Med ludna små ben

Sotig och svart
Var hennes katt
En häxas skratt
hördes i natt

smutsig kind
inte trind
inte skygg
som en hind

även en blind
kunde se

ögonen som svalde allt
som sög åt sig skammen
drog till sig
skrattet
sålde det tillhögstbjudande

blocket

fanns inte en enda bokstav
inte en stavelse
som hade skam nog
att uttala hennes namn

där stod hon
naken
längtande

fingrade
efter sömmen
pillret
som
fick
oanade konsekvenser
för resten av hennes illmariga liv




Fri vers av lilla t
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-02 21:24



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tragi-Komik , Bra Plitat !!!!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t