sms-poesi [160 tecken]

Ingen mottagare, aldrig skickat.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sms-poesi [160 tecken]

Ingen mottagare, aldrig skickat.




Jag är...

Jag är domkraften
som laga
din punktering

Jag är skottkärran
som bära
din tunga last

Jag är hammaren
som fixa
allt sönder

Men för dig...

Är jag toan
som du brukar
skita i

 

 

 




Övriga genrer av Jer
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-02 22:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vad hemsk tanke....känsla...att vara för någon, men inte finnas ändå...till och med struntad i...bra förmedlat!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer