Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven med R <3


Turkosblå fantasi


Äntligen turkosblå fantasi i luften
och förresten förlåt,
du är vaken nu
och jag är i rörelse
Verklig framför er spegel,
en oslagbar kontur
Vi är under förvandling
En illusion av tålamod
Bakom tunga tankar
Ett eko och drömmar blir luft,
men med en smekning har du min tillit
Dom får oss inte inatt
En skymning av tvivel exploderar i dina ögon
Som ett ogenomträngligt skal av längtan




Fri vers av jahpop
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahpop