Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kär


Kär

Dina ögon skiner så vackert i solens strålar.
När du tittar på mig så går det ett rus genom min kropp,
Ett kärleksrus,
När du tar min hand så blir jag knäsvag,
Och när du kysser mig så svävar jag på moln,
För jag är kär,
Ser dig gå i korridoren,
Vill bara springa fram och krama dig,
Och säga orden,
Jag älskar dig.




Fri vers av Peea
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peea