Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Känner daggen på gräset under mina fötter,
När jag smyger ut till morgonsolens första strålar,
Allt känns så underbart,
Hör fåglarna kvittra i skogen,
Andas in den friska luften,
Och känner det renar lungorna,
Sluter mina ögon och tänker,
Det är det här som kallas lycka.




Fri vers av Peea
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 18:29



Bookmark and Share


    eva m h
mmm...det är lycka
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Peea