Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont i hjärtat

Ser du inte,
Flickan,
Som sitter där
I
Sina tankar och tänker på dig?
Hon vill ha dig tillbaka,
Men du säger gå,
Och det gör henne ledsen,
Så ledsen att hon går i dvala.
Varje kväll så fäller hon en tår.
Hur ska hon klara detta?
Hur ska jag kunna bli lycklig igen?




Fri vers av Peea
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-06-05 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peea