Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte se

Kan inte se,
Kan inte höra,
Kan inte röra,
Men vill se,
Jag vill höra
och röra.
Men alla minnen
kommer som ett slag.
Det är då jag vill
Hoppa och låta mig falla.




Fri vers av Peea
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-06-14 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peea