Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hitta hem


Se dagen..

Se dagen
och se natten
de står inte stilla

i ett blomstrande livsrum växer det inom oss


– lyssna! själen pulserar vi återvänder till evigheten

Ett sus och vi gråter igen av en underbar glädje

Vi vet allt
och
återvänder
en gång till

Kärleken hittar alltid hem….




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 652 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin