Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utåin och uppåner

.

Vet inte om jag vill
Vet inte vad jag vill

Vill bli fri
men inte fet
Vill ha kontrollen
vågar jag lämna det

Vet inte om jag kan
Vet inte vad jag kan

Kan jag klara det
utan att kompensera
Kan det gå utan ångestens klor
utan träning och träningsskor

Vet inte om jag vet
Vet inte vad jag vet

Vet jag hur verkliga världen är
orkar jag med det
Vet jag hur man gör
när man lever här




Fri vers av Mejja
Läst 347 gånger
Publicerad 2004-04-27 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja