Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinglig balansgång

.

Jag trevade och snubblade
på vingliga ben
Balanserande mellan verklighet
och min illusion
om livet




Fri vers av Mejja
Läst 310 gånger
Publicerad 2004-04-27 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja