Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett underbart citat som jag inte vet som är upphov till


Citat om livet

 

Livet ska vara

ett mysterium

som ska levas

Inte ett problem

som ska lösas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-03 18:32



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Låter sant
ibland behövs kanske
hjälp att leva....!
Tycker om denna text.
2008-06-04

  * Ammi *
ett mkt bra citat!!
2008-06-03

  Bibbi VIP
Så sannt.
Applåd!
2008-06-03

    eva m h
Det uttrycket gillar jag! :-)
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP