Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasin om världen

...när jag pratar om fantasi

du pratar om verkligheten,

det jag inte vågar se

utan envist lever kvar i min fantasi om världen




Fri vers av jahpop
Läst 188 gånger
Publicerad 2008-06-04 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahpop