Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitta lyssna se allt vackert,blir rörd nostalgisk av alt


NATUREN BJUDER IN

Sitter på balkongen

NJUTER

I huset är det tyst och stilla

Fåglarnas sång så underbart,
så underbart att höra,alla dessa
sköna ljud

Jag blundar,det blåser lite,vinden
lyfter markisen en aning

Trafiken brusar på vägen nedanför,
det är inte så många bilar ännu,
det är för tidigt på dagen

Jag blundar,lyssnar känner in,
plötsligt rycker mitt huvud till,
oj jag somnade visst till en liten
stund

Vinden fåglarna tystnaden så
rogivande,så avkopplande inte
konstigt att jag slumrade till

Njuter av allt som växer,här på
balkongen,penseerna är så vackra
i sina krukor

Tomatplantorna har växt sig stora
och kraftiga,nu är det nog bäst
dom får stå ute dag och natt,börjar
bli så höga så det kan vara svårt,
att bära dom ut och in

Mellan trädtopparna ser jag dom
blånande bergen,så fantastiskt
underbart det är,av att bara kunna
sitta och njuta

Så skönt att få leva och uppleva,
allt det underbara som nu naturen
bjuder oss på

anits 4 juni 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-04 14:11



Bookmark and Share


  Havsbris
Du bor i paradiset
kvinna!!! ;o)

så ljuvlig du målar
din tavla, man kan
dela från dig alla
de härliga och ärliga
stunder, vyer, doftar,
smaker... alla sinnen
i rörelsen ;o)

tack!!
2008-06-04

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP