Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och kärleken ligger naken vid vägkanten


Vägen kantad
nyss utslagen näva
klöver
och kärlek helt öppen
naken inför våra ögon

rusar livet förbi
femdörrars kombi

värmen
talar torka
rätt in i kärlekens ögon

vem skulle gråta


Vägens alla dofter
regnet
och kärlek helt öppen
naken inför våra ögon

ännu en dag
femdörrars kombi

barnen
talar vrede
rätt in i kärlekens ögon

vem skulle älska?













Fri vers av korpfjäder
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-04 16:40



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Med så hög hastighet
rusar vi förbi i en femdörrars kombi
att vi knappt märker livet som pågår

allt det vackra vid vägkanten
dammar vi förbi

Stor applåd!
2008-06-05

  Kristina Wallbing
Tänker; livet rusar fram i 120 och hinner vi se kärleken och det vackra i livet då?
2008-06-05

  Maria Zena Viklund
därför jag aldrig skulle skaffa femdörrars kombi, bra skrivet!
2008-06-05

  Carola Zettergren
Den kärleken..som är svår för många att hinna upptäcka...
2008-06-04

  inutimonster
femdörrarskombi, jo man tackar. jag ger dig fem korpfjädrar av fem möjliga för den smarta liknelsen. dessutom skär sig slutet snyggt, och det där med gråten också, jag tycker verkligen om det. gillar också hur du flätar in texten i rubriken, eller är det kanske tvärtom? massa applåder från mig blir det trots allt.
2008-06-04

  Mona*
Igenkännande vardagsskildring. De vackra blommorna vid vägkanten som törstar efter regnet, jag i kombin dammar förbi, hinner jag se dem?
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder