Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att: G.C.M


Bortom rader av dagar



Kärlek

Kärlek: en hallucination, ett vapen,
en kavalkad av clowner
med olika slags knivar

Rädsla

Rädsla helt bortom
bortom rader av dagar, en aning

Jag tänker inte dö av det här!
Jag dör av det här

Jag ligger med folk
Jag kommer ihåg vad de flesta heter
Jag är lagom trevlig på morgonen
Jag är inte ironisk

Rädsla

Rädsla i höjd med bröstvårtor
Rädsla i höjd med rop ut genom fönstret
Rädsla att falla

Jag tänker inte öppna den lådan!

Kärlek

Kärlek: en katatoni, en skräck,
ett mönster

kartan har långa trådar ner i jorden,
under sig

Kärlek: ett mönster av mod ner i jorden,
trådar av dagar som viker sig,
under oss




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 762 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-04 22:25



Bookmark and Share


  Elin R
här blandar du högsvävande och jordnära på ett vis som tilltalar mig. det känns som en enskild människa som tänker på stora saker, som att du skildrar det fint.

trådar av dagar som viker sig,
under oss

det är vackert. och vemodigt.
2008-06-06

    Mossa
grattis till placeringen. det är du värd, texten är fantastisk
2008-06-05

  Bubamara - Maria Zakrisson
bortom rader av dagar
jag tänker inte dö av det här!
jag dör av det här

jag gillar utropstecknet
och den pladaskkänsla:
påminner om en scen i ameli från montmartre

precis sådär kaxig man vill vara
men ändå
kupas man ihop

och så vill man förklara
främst för sej själv
och det kommer ut något vackert

precis som här

jag gillar verkligen den här texten
som visar det komplexa komplicerade underbara...
2008-06-05

  Carola Zettergren
HJÄLP VAD BRA!!!Grattis till placeringen!
2008-06-05

  August L S
Det här är stort tycker jag. Så många vackra bilder fastän du håller din uppbyggnad och själva temat. Motsägelserna, de bluesiga upprepningarna. Allt är så ypperligt inspirande och starkt. Och lite roligt ändå på en ganska svart nivå.
2008-06-05

    Bögen
En text fylld av känslor
motstridigt sliter och bänder det -
men jag läser hopp i slutet när
kärleken blir \"ett mönster av mod\" som viker sig under oss och bildar en botten att nå då vi tycker oss sjunka i rädslans träsk
2008-06-05

  Christer Eriksson
\"Jag ligger med folk
Jag kommer ihåg vad de flesta heter
Jag är lagom trevlig på morgonen
Jag är inte ironisk\"

jag tycker att du är ironisk. så dä så...
2008-06-04

  Fredrik P. VIP
mångsidigt och mångtydigt
om kärlek och rädsla
som kräver ett par
omläsningar -
vilket är beröm!
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji