Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Soul Yearns For Its Mate

A soul yearns for its mate,
They shall meet at heaven\'s gate.
Though death be a grief
And our time on earth brief,
Juliet shall have her Romeo
With faces all aglow.
They shall have a peace eternal
From all the griefs infernal.

2/10/08




Fri vers av Thomas Perdue
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Perdue
Thomas Perdue