Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vaknar upp av ett andetag så underbart, om inte frälst på mitt eget sätt. Vi snackar, samt gosar oss runt tjockismagen som ylar mat vill ha fett Ute där regnar grått, vi undrar om allt inte är simpelt lätt.


DÄREMELLAN FINNS DET INGENTING

Om vi bara kunde tänka klart, sekunden av vi lever i andetagets späda säck.
Där sprack en bubbla som -poff- talar om att vackert väder sprider oss isär och bringar lyckan av att bli sviken,tagen och kär. Jag måste ta ett djupare bloss för tanken är ju lite fel och avslagen.


All min disk står still av att jag gungar i säng och sätter armen kring ett tågräls fylld med dynamit som sprängs i mig. Om jag bara känner dig vid så hoppar tankar av frid att älska tills solen slocknar bredvid och vi ligger ensamma vid liv ännu ett decennie.

Allt kommer finnas i ett underläge av en förståelse som kräver en djupare skärpa för att se i timmen. jag är fan störd betvivla ej
När du sen blundar tar jag dig i nöd och spottar ökensand som förvandlar dig till en orungutang med en röv som är röd av min pekpinne


Varför all disk och skit, måste städa med vet inte vilket rum som jag ska börja i. Ett vardagsrum, kök, kåk som stinker rått och jag vet ju så tydligt att allt har ju sitt pris. Känner jag mig helad om jag börjar bädda min säng, städa men inte fortsätta med dom andra rummen, rulla tummarna och veta att högen växer igen?
Jag kände något stark i en sekund, i hundra tum krasha den ner i högen --> tillhörande avskum
Varför ska allt vara svart eller vitt
- för däremellan finns det ju ingenting!




Övriga genrer av bögpoesi
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 10:26



Bookmark and Share


  Fånga dagen
igenkännande bra beskrivet
mvh ak
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi