Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surrande bin

En känsla av frid
med egen tid
när jag sitter här
super in atmosfär

Av lugn och av ro
av råmande ko
av surrande bin
och dricker mitt vin

Blickar ut över fält
över trädet som vält
över grönskad nyans
vill jag bjuda upp till dans

Vill du dansa med mig
vill du det säg
virvla runt över ängar
jordens bäddade sängar




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-06-06 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt