Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

Hettan blossar
i solen frossar

mår gott av ljuset
vid det lilla huset

Inne stan
firar man hela dan

Svensk flagga i topp
hissas nu opp




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-06-06 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt