Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En öken

Det sista vattnet är slut,
Solen står och gassar.
Det är vindstilla.

Jag ålar mig över kullar av sand,
beslutsam att hitta dig.

Solens brinnande pilar träffar mig,
jag kan inte längre svettas.

Jag stannar upp, ser mig omkring.
Jag känner sanden mot min kropp.
Den är het och torr.

Jag har fått idé torka.








Fri vers av Chaiel
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-06 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel