Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Vinden tar tag i trädkronorna
som rör sig upp och ner
som om de vinkar till mig

En fluga surrar på insidan
av mitt fönster

Solen lyser lika mycket idag
som igår och värmer marken
och mitt inre

Marken blir torr och tar död
på mördarsniglar och fästingar

Jag ler
och vattnar blommorna

Ännu en dag i sommarsol
och jag njuter av nuet

Kom liljor och ackvileja kom rosor......




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 08:42



Bookmark and Share


  aol
vackra tankar gillas
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt